Jordi Bieto’s Project
The architects have created a bright and functional space that facilitates the development of activities.

The design of the extension of Llusar’s facilities in Chilches was projected by Jordi Bieto’s architecture studio in Barcelona. Jordi Bieto was already in charge of the creation of the Head Office a few years ago. True to his style of clean lines and diaphanous spaces, he used high-end materials from the Porcelanosa Group of Vila-real.

The intervention  all spaces; floors and cold rooms, loading and unloading docks, mezzanines, interior cabin that houses the entire control system of the new packaging process, new dining room equipped with vending machines, refrigerators, microwaves, changing rooms, toilets and cleaning spaces for factory access, meeting rooms, toilets, gym, offices and administration, management and commercial offices and waiting areas, all controlled by an intelligent lighting system.

A job well done to face the coming years.

Share this post
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram

more
posts

Logout

Enter your email and password and start exploding killer features
Login to your account